Klantenservice

Herroepingsrecht
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.

Voorwaarden voor retourneren:

  1. Bij retournering van artikelen dient u altijd vooraf een mail te sturen.
  2. Producten en meegeleverde artikelen dienen ongeopend, onbeschadigd en compleet te zijn.
  3. Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren of een waardevermindering.
  4. Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, om transportschade te voorkomen.
  5. Zorg ervoor dat je retourzending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden geweigerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
  6. De verzendkosten krijg je alleen gecrediteerd als De Kunst van Zeep verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem en wanneer de producten in een gedegen verpakking zijn teruggestuurd.
  7. Wanneer een product(verpakking) dusdanig bij retour zenden beschadigd is door een slechte verpakking zal na telefonisch contact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuwwaarde wordt gecrediteerd. Dit geldt enkel voor retourzendingen.
  8. Stuur altijd een kopie van uw factuur mee.
Retouradres:
De Kunst van Zeep
Nieuwe Eerdsebaan 16
5482 VS Schijndel

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terugontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

Ruilen
Vanwege hygiënische redenen ruilen wij geen bruisballen.